Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/vhosts/kusterseducatie.nl/rickenmiek.nl/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Into The Wild Wild West: Dinky en Janna

Dinky en Janna

jan 02, 05:35

Ik heb vandaag gehoord hoe het met Janna en Dinky gaat. We hadden Janna aan Barbara gegeven die in ons huis kwam te wonen. Barbara zegt dat ze dement is omdat ze dingen hoort die haar andere honden niet horen. Janna springt soms op en kijkt om zich heen of gaat rennen en blaffen naar het hek en niemand weet dan waar ze op reageert. Barbara heeft haar gewassen en toen ging ze onder de bush in de aarde rollen. Ze vinden Janna wel een hele lieve hond, snappen alleen soms niet wat haar bezielt.
Met Dinky gaat het goed. Zijn baasjes, een frans echtpaar zijn heel serieus met honden bezig, zeker omdat ze geen kinderen hebben. Ze zeggen dat Dinky prima socialiseert en dat ze nu past in de roedel. Ze hebben toen we een paar dagen weg waren een incident gehad. Dinky was weggelopen naar ons oude huis en stond daar op de porche te blaffen en te grommen en niemand kon bij haar komen. Barbara heeft de animal foundation erbij gehaald, die hebben vier keer een pilletje gegeven in een stukje kip en toen eindelijk was ze zo kalm dat Dr. Swanson die er ook bijgehaald was een prikje kon geven. Toen Dink helemaal slap was, konden ze hem eindelijk meenemen.
Ik ben heel blij, ik had het idee dat de Dinkerd al dood was.
Nu is Boris er eigenlijk het slechtste vanaf gekomen.
Behalve dan dat ie als troost ons heeft…

REACTIES

Textile hulp

-