Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/vhosts/kusterseducatie.nl/rickenmiek.nl/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Into The Wild Wild West: Wandelen met de hond: Bosjes van Poot, woensdag 29 september een uur of een

Wandelen met de hond: Bosjes van Poot, woensdag 29 september een uur of een

sep 29, 10:17

Lady en Lola en hun baasjes.

De heer links noem ik Gerard, de vrouw in het midden noem ik Nicky en de vrouw rechts noem ik Helena.

De vrouw in het midden, Nicky, heeft geen hond, maar geeft de vogels te eten in het bos. Ze is opgegroeid op de Goeverneurlaan, maar woont nu op Scheveningen. De vrouw rechts, Helena, heb ik al eerder mee gesproken. Ze kent mijn dochtertje, ze kent de hond, ze weet waar we wonen en waar we vandaan komen, ik ken haar situatie, ze is weduwe, en de hond is haar alles. Haar kinderen zijn zelfstandig en ze heeft zo te horen een goede band met ze.

De man is gepensioneerde weduwnaar

Jetje

Geloven

Statia

einde:
wij hebben de tijd, jullie hebben de klok

We hebben het over Lotje. De mevrouw rechts dacht dat ze Jetje heette, maar het was Lotje. De mevrouw in het midden zegt dat ze nog een mooi liedje kent over Jetje. En ze declameert. Jetje heeft een broertje gekregen, het heeft twee handjes, twee voetjes, twee oogjes een mondje, maar geen tandjes. Jetje hoopt dat God tien engeltjes stuurt die heel voorzichtig de tandjes erin doen. De meneer links heeft zijn vrouw verloren. Zijn kinderen denken dat hun moeder nog ergens is. Hij gelooft daar niet in, maar als het die kinderen troost geeft, heeft hij daar geen last van. Geloven moet je kunnen, zegt ie en de mevrouw in het midden beaamt dat. De mevrouw rechts zei dat ze vroeger bang gemaakt werden in de kerk, ze kijkt me ernstig aan en knikt. Ja! Ze maakten je bang!

REACTIES

Textile hulp

-