Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/vhosts/kusterseducatie.nl/rickenmiek.nl/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Into The Wild Wild West: Hoe het is met de full crew

Hoe het is met de full crew

jun 06, 12:34

We zijn nu compleet. Het gaat prima.
Vandaag ben ik 47. Floor, Suus, Miek en ik hebben gister aan de pool tafel gestaan en daarna gegeten bij Chocolate. Caribbisch eten.
Nu zit ik bij Superburger een bericht te schrijven op onze site. Scott komt net aan om me te feliciteren.
Miek is met Floor, Suus, Jack en Lot naar Duggins om eten voor het verjaardagsmaal te kopen.
Ik voel me niet jong en dat ben ook niet. Maar ik voel me wel ok.
Suus is hier al geweest en voelt zich meteen als een vis in het water. Miek en Suus lopen allebei op hakken in dunne jurkjes. Floor en ik kijken savonds naar de NBA Finals tussen de Lakers en de Celtics. Basketball. Erg Amerikaans, maar ook spannend.
Kortom, het gaat prima.
Gister hadden Jack en Lot een verjaardagspartijtje bij Beau, het zoontje van een collega van me. Tegelijkertijd aten Floor, Suus, Miek en ik bij Chocolate. Dat kan allemaal.
Het is tegelijkertijd een beetje onwerkelijk dat onze tijd op Statia er waarschijnlijk zeer snel op zit.
Ik geniet van het feit dat de Dodge double crew cab ruimte biedt voor iedereen. Van de Dodge moet ik ook afscheid van nemen. De eerste keer in m’n leven dat ik echt van een wagen gehouden heb. Scott zet net een koud Heinekentje klein flesje neer en neemt zelf een Vita Malt. Hem ga ik ook missen.
Proost Scott!

REACTIES

  1. Hee Rick gefeliciteerd met je verjaardag, het volledige gezin samen en 47 is toch geen straf? een goed jaar gewenst

    BJ · 06 juni 2010 · #

  2. Hoi Rick, we praten in september wel over de schoonheid van weemoed en heimwee…. Leuk je binnenkort weer tegen te kunnen komen!

    Alex · 17 juni 2010 · #

Textile hulp

-