Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/vhosts/kusterseducatie.nl/rickenmiek.nl/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Into The Wild Wild West: Hoofdpagina

mei 27, 09:40

Okay, eerst met die quad en vandaag had ie een supercool t shirt gevonden, een supercoole zwembroek en een supercoole onderbroek. Allerlei dingen die je in Nederland niet kan krijgen. Toen vond hij ook nog eens supercoole nikes die net zo lekker als airnikes zitten, maar zo te gek zijn, dat ze over de top zijn zodat je niet hoeft te denken dat je je associeert met jongens die airnikes dragen, want airnikes dragers zijn foute types. “Mam, wil je even de televisie op sport zetten!”
Het is niet te geloven, hij dwingt me om de hele tijd te mopperen.
Ik voel me net een nukkige oma..
Geen enkele behoefte om te moederen over hem!

Maar het is wel gezellig hoor, behalve dan dat het tot nu toe bijna iedere dag de hele dag bewolkt is. Zoiets is voor ons wel enerverend, maar minder geschikt om op het strand te liggen en in de zee te spelen. Dus vandaag bijvoorbeeld was best saai voor Floor. Ik heb de hele dag gerommeld, eigenlijk geen idee wat ik heb gedaan. Veel heen en weer gereden, maar dan bijvoorbeeld zonder boodschappen te doen. Floor is een hele tijd in het dorp gebleven. Shoppen zoals gezegd, ongelooflijk, maar hij heeft dus echt coole dingen op het eiland gevonden. weest. Hij kan het goed vinden met de meisjes van Intermezzo en hij zegt dat zijn vriendjes een hele leuke vakantie zouden hebben als ze bij Joshua op de camping zouden staan voor 30$ per dag. Ik moet daar nog eens verder over praten met hem. Alles op zijn tijd.

Zaterdag hebben we hier feest. Goodbye Party voor Natasja. Daar moeten we ons morgenmiddag op gaan voorbereiden.

REACTIES

  1. hahaah ik lach me rot!!!! groeten tante pien

    paulien jansen · 29 mei 2010 · #

Textile hulp

-