Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/vhosts/kusterseducatie.nl/rickenmiek.nl/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Into The Wild Wild West: Geen tandjes en uiteindelijk Kuifje

Geen tandjes en uiteindelijk Kuifje

aug 15, 05:42

Jack was trots vandaag toen ik hem ophaalde. Hij heeft twee sterren verdiend op school en hij is “the star of the school”. Hij zei dat ie de beste van de school is.
Hieronder kun je zien waarvoor Jack een ster kreeg:

Je ziet dat de vijfen en de zessen in spiegelschrift zijn geschreven. Maar dat geeft niet, Jack kan rekenen….

Jack Sebastiaan Kusters en Roshentali Cuvalay: (let op de karaf nog uit de Laan van Meerdervoort, de kip die in de blauwe bak aan het ontdooien is, de nescafe poederkoffie en de conimex ketjap manis, het bekende ikea en blokkerglaasje en het roze afwasrekje dat ik op het eiland gekocht heb. Je ziet ook een afwasmachine, maar je begrijpt al: die doet het niet. EN zie je die sokjes van de jongens? lief he…)

Ook Roshentali vertelde dat Jack “the star of the school” is. Roshentali had met zijn moeder afgesproken dat ie hier kon spelen. Ik weet niet waar die moeder woont en ben met de kereltjes door de wijk Golden Rock gereden waar ik hem weleens gezien heb. Maar hij herkende zijn huis niet. Het is nu 10 voor half zes en ik zie nog steeds geen moeder. Ik wacht nog een poos en dan ga ik wel weer rondrijden.

Tussen twee haakjes; Jack en Roshentali hebben hetzelfde gebit.

Om het verhaal af te maken: Toen ik onderweg was om Roshentali weg te brengen kwam Scott net aangereden. Rick had gevraagd of hij de gasfles wilde aansluiten (ik mocht het niet doen, maar mocht wel de lege gasfles wegbrengen en de volle weer meenemen en de volle naar de juiste plek rollen, dit even om Rick AF te ZEIKEN.. maar dat terzijde…)
Scott herkende het jongetje en wist waar hij woonde, helemaal niet in Golden Rock, maar vlakbij de school, in het zuiden van Oranjestad, totaal aan de andere kant van de “bebouwde kom” dus. De moeder deed open, een lief gezicht, een meisje van een jaar of twintig… Ze was nat en had een handdoek omgeslagen; toen ik nog even naar binnen ging om het schoolbloesje van Roshentali te geven en het t-shirt dat ie van Jack aan had uit te doen, kwam me een enorme weed-lucht tegemoet. Lekker blowen en daarna een douche nemen en denken dat je kind bij zijn vader is. Ja, zo zorgeloos leven ze hier! Je kind was bij mij and that was just fine!
Wel een leuk opgevoed kind trouwens; hij zei dat je dik wordt van limonade en beter water kunt drinken en at de miesoep veel netter dan Jack en Lottie.
Blij kortom met het nieuwe vriendje van Jack en volgens mij kan ik hem zo vaak meenemen als ik wil, ik breng hem gewoon om een uur of vijf, zes naar dat huis…
Ja, zo gaat dat hier en vanavond hebben we karaoke gezongen in “Ocean View”, ik met de meidenclub, dwz. Hilda, Carla en Franka, allemaal leraren. Het mooiste was Desperado..
Desperado.. Why don’t you come to your senses…
en ook: Bridge over Troubled Water: Sail on silver girl, sail on by….

Ik voel me net Kuifje, die een avontuur meemaakt in een ver land, waar van alles aan de gang is.
Hee Boy! U done now!! (u don’t know?, nee: u DONE now!, het is met je gedaan, ik ben klaar met je, ik ga nu….)

REAGEER

  1. Fijn weer een lekker lang stuk. Liefs

    Hendrina · 16 augustus 2008 · #

  2. He wat fijn dat je het fijn vindt!

    miek · 16 augustus 2008 · #

Textile hulp

-